معاون شهردار تهران تاكید كرد

لزوم اعمال محدودیت برای خودرو های شخصی برای افزایش استفاده از مترو

لزوم اعمال محدودیت برای خودرو های شخصی برای افزایش استفاده از مترو به گزارش فست تریپ معاون حمل و نقل و ترافیك شهرداری تهران با تاكید بر توسعه حمل و نقل پاك و تحقق «شهر پاك» خاطرنشان كرد: با افزایش ایستگاه ها و كاهش سه دقیقه ای سرفاصله حركت قطارها در خط ۷ مترو، آمار مسافران این خط از آغاز مهرماه ۹۸ به ۵۰ هزار مسافر در روز رسید.



به گزارش فست تریپ به نقل از ایسنا، محسن پورسیدآقایی با اشاره به اینكه حركت به سمت «حمل و نقل پاك» نه تنها یك هدف همیشگی بلكه یك استراتژی برگشت ناپذیر در مدیریت شهری است، خاطرنشان كرد: تحقق این هدف نیازمند تغییر نگرش به مبحث حمل و نقل و اتخاذ دو رویكرد توسعه حمل و نقل عمومی و ایجاد محدودیت های تردد است.

معاون حمل و نقل و ترافیك شهرداری تهران با بیان این كه از سال ها پیش در خیلی از شهرهای جهان، حركت به سمت حمل و نقل پاك آغازشده و در سال های اخیر هم مدیریت شهری تهران با همكاری شورای شهر، حركت در این راه را آغاز كرده است، اظهاركرد: اهتمام مدیریت شهری، حركت در راه حمل و نقل پاك با استفاده از وسایل نقلیه بدون آلایندگی یا با حداقل آلایندگی است كه مقصد این مسیر به شهری با هوای سالم و به اصطلاح «شهر پاك» منتهی می شود.

پورسیدآقایی با اشاره به اینكه پیش نیاز تحقق شهر پاك، دستیابی به حمل و نقل عمومی پاك است، اظهار نمود: بدیهی است كه این استراتژی حیاتی، نیازمند اختصاص یارانه مناسب به ناوگان حمل و نقل عمومی و بهینه سازی مستمر این ناوگان، توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی پاك همچون مترو، دوچرخه، موتورسیكلت برقی و... است.

وی با اشاره به اینكه مدیریت شهری از هیچ تلاش و كوششی در جهت پشتیبانی از حمل و نقل پاك فروگذار نمی كند، اظهار داشت: توانسته ایم با كاهش سرفاصله قطارها به ۳.۵ دقیقه، ظرفیت ناوگان مترو را تا ۵۴ درصد افزایش دهیم این در حالیست كه قبل از این سرفاصله حركت قطارها بیشتر از شش دقیقه بود كه حالا به ۳.۵ دقیقه كاهش یافته است.

معاون شهردار تهران در ادامه به بهره برداری از ایستگاه های جدید خط ۷ مترو اشاره و اظهاركرد: از آغاز مهرماه تابحال كه سرفاصله حركت قطار در این خط از ۱۵ دقیقه به ۱۲ دقیقه كاهش یافته است آمار مسافران خط ۷ متروی تهران هم از ۵۰ هزار نفر در روز عبور كرده است.

پورسیدآقایی بر لزوم توسعه دوچرخه سواری و رویكرد مدیریت شهری نسبت به توسعه مسیرهای دوچرخه سواری بعنوان یك مُد حمل و نقلی پاك در پایتخت تصریح كرد و اظهار داشت: ایجاد زیرساخت های لازم در توسعه مسیرهای دوچرخه سواری، توجه به فرهنگ استفاده از این وسیله نقلیه و آشتی دادن مردم با دوچرخه در تحقق این هدف از اهمیت بالایی برخوردار می باشد.

وی اضافه كرد: سیاست های شهرداری به بار نشسته است و دوچرخه های اشتراكی نسل ۴ كه توسط سرمایه گذار بخش خصوصی در كلانشهر تهران اجرایی شده توانسته وضعیت صفر دوچرخه سواری اشتراكی در پایتخت را حالا به روزانه ۴۰۰۰ نفر برساند. گرچه این عدد با عنایت به جمعیت مان كم است اما شروع افتخارآمیزی است.

بنا براعلام روابط عمومی معاونت حمل و نقل و ترافیك شهرداری تهران، وی با بیان این كه در هشت ماهی كه دوچرخه های اشتراكی راه اندازی شده از آزادسازی ۱۴ تن كربن در هوای پایتخت جلوگیری كرده ایم، اظهاركرد: همزمان با توسعه حمل و نقل عمومی می بایست محدودیت های ترافیكی هم ایجاد نماییم چونكه میزان مسافران مترو هرچند ظرفیت ۵۹ درصد افزایش یافته، كمتر از پنج درصد رشد داشته است و این نشان داده است كه در كنار توسعه حمل و نقل عمومی باید محدودیت هایی برای خودرو های شخصی اعمال نماییم.




1398/07/09
22:56:52
5.0 / 5
5274
تگهای خبر: ترافیك , تردد , حمل و نقل عمومی , خودرو
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۴
Fast Trip

فست تریپ

حمل فوری مسافر و کالا

fasttrip.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فست تریپ محفوظ است