شهردار تهران عنوان كرد

پیگیری رفع خطر گودهای پر خطر شهرداری تهران

پیگیری رفع خطر گودهای پر خطر شهرداری تهران به گزارش فست تریپ، شهردار تهران از پیگیری رفع خطر گودهای پر خطر در اختیار شهرداری تهران آگاهی داد و اظهار داشت: گودهای مربوط به دیگران که صاحبان آنها دقت لازم را ندارند اساسا بوسیله معرفی به دستگاه قضایی رفع خطر آنها دنبال خواهد شد.


به گزارش فست تریپ به نقل از ایسنا، علیرضا زاکانی در حاشیه جلسه بررسی راهکارهای افزایش تاب آوری شهر تهران که در قالب جلسات «کارگروه افزایش تاب آوری سازه ها در مقابل زلزله» برگزار گردید، اظهار داشت: امروز از بعد تحقق همفکری و تلاش جمعی در عرصه تاب آوری شهر تهران در مقابل زلزله با جمع شدن اساتید اتفاق مبارکی افتاد. اساتیدی که از دانشگاه های مختلف و برتر کشور دعوت شدند و شورا به عنوان متصدی برگزاری این جلسه بصورت فعال، مباحث کارشناسی و فنی خوبی مطرح نمودند.
وی ادامه داد: صحبت اصلی این جلسه این بود که آیا امکان آمدن زلزله ای با مقیاس بالاتر از هفت ریشتر در تهران وجود دارد یا خیر؟ و این که در کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت در این زمینه چه اقداماتی در این زمینه می توان انجام داد. اساتید صاحبنظر صحبت های خودرا مطرح نمودند. زلزله اساسا در کانون گسل و پیرامون آن خطرات متفاوت و غیر قابل مقایسه ای دارد. هر روز باید آمادگی لازم ایجاد شود و در راه اولویت اقدامات پیش از وقوع حادثه حرکت نماییم.
شهردار تهران افزود: همه موارد و سناریوها باید در نظر گرفته شود. موضوع استواری بنا و زیرساخت های شهری باید مورد توجه قرار گیرد اما ظرف ۳۰۰۰ سال قبل زلزله ای که کانون آن شهر تهران باشد رخ نداده، پس آمارهایی که ذهن مردم را درگیر زلزله هایی با مقیاس بالا در شهر تهران کند خارج از ذهن است؛ اما سه گسل پیرامونی وجود دارد که بر روی سازه های بلند موثر هستند؛ پس باید اولویت را به سازه های بلند در شهر تهران داد.

۹ دستگاه، ۱۶ هزار ساختمان بلندمرتبه شهر را پایش می کنند
شهردار تهران با تکیه بر این که باید مسیر درست نوسازی برای همه مجموعه های شهر در نظر گرفته شود، اضافه کرد: برای شهرداری تهران پیشگیری در این زمینه مقدم است. پیشگیری به این معنا که استواری بخشی ابنیه مسکونی مردم و زیرساخت های شهری به عنوان اولویت قرار گیرد. در حقیقت کاری که انجام داده ایم توجه به بافت ناپایدار و ناایمن شهر است. پس برای نخستین بار در تاریخ کشور ۹ دستگاه، ۱۶ هزار ساختمان بلندمرتبه شهر را پایش می کنند.

تحقق مقاوم سازی پلاک های ریزدانه پایتخت اهداف شهرداری تهران
بگفته زاکانی، همین طور طرحی تحت عنوان پویش «محله امن» شروع شده که طی آن ۹۰۰ نفر آموزش های لازم را می بینند و تیم های ما به ۱۲۸ هزار پلاک که بیش از یک میلیون نفر را در حدود ۳۵۰ هزار خانواده می شوند، پوشش می دهند. اساسا شروع این طرح اطلاع رسانی عمومی می شود و یکی از اهداف ما تحقق مقاوم سازی پلاک های ریزدانه است. یعنی شناسایی آنها محقق و نوسازی آنها شروع شود.

کالبد شهر باید برای مواجهه با زلزله آماده شود
وی افزود: نکته دیگری که باید مد نظر قرار گیرد این است که کالبد شهر برای مواجهه با شرایط مخاطره آمیز همچون زلزله آماده شود و در این بین نوسازی بافت ناپایدار مورد توجه قرار گیرد. موضوعی که می تواند اهرمی برای تغییر و تحول شهر و ارائه خدمات بهتر قرار گیرد.
شهردار تهران اظهار داشت: اگر به سمتی برویم که حذف گاز در تهران صورت بگیرد خطرات ناشی از آن نیز حذف خواهد شد و با بهره گیری از انرژی برق به عنوان جایگزین در هنگام بروز حوادثی چون زلزله ظرف ۲۴ تا ۴۸ ساعت اول خطرات را از این طریق کاهش دهیم. از طرف دیگر باید در عرصه آموزش و مواجهه با حوادث اقدامات موثری را انجام دهیم که سازمان پیشگیری و مدیریت بحران در این زمینه اقدامات گسترده ای را آغاز نموده و در مجموع مکلف هستیم دست به دست هم دهیم و ارائه خدمات مناسبی به شهروندان داشته باشیم.
بگفته شهردار تهران، شهر تهران تا کنون طی ۳۰۰۰ سال قبل زلزله بزرگی ندیده و پیرامون تهران زلزله های بزرگ داشتیم که روی ساختمان های بلندمرتبه موثر است. پس در راستای ایمن سازی این ساختمان ها و زیرساخت های شهر، باید قدمهای موثر برداریم.
زاکانی در پاسخ به سوالی درباب آخرین وضعیت گودهای پر خطر شهر تهران؟ نیز اظهار داشت: گودهای پر خطر مربوط به شهرداری تهران با عزم بزرگی که شکل گرفت قسمتی از آنها همچون گود برج میلاد رفع خطر شده است و گودهای باقیمانده نیز برای رفع خطر در دستور کار قرار گرفته و در حال انجام می باشد اما گودهای مربوط به دیگران که صاحبان آنها دقت لازم را ندارند اساسا بوسیله معرفی به دستگاه قضایی رفع خطر آنها دنبال خواهد شد.

در شهرداری تهران هنوز پولی نگرفته ام
شهردار تهران در پاسخ به سوال دیگری درباب اعطای نمایندگی ویژه از طرف رییس جمهور در موضوع لطمه های اجتماعی، اظهار داشت: برمبنای اصل ۱۲۷ قانون رییس جمهور می تواند نماینده های ویژه ای در امور مختلف داشته باشد که این اقدام نیز به همین دلیل بوده اما هنوز این کار انجام نشده و هر گاه که این امر محقق شود درباب آن توضیحات لازم را ارائه می کنم اما درباب دو شغله بودن و دریافت حقوق باید بگویم در شهرداری تهران نیز هنوز پولی نگرفته ام، چه برسد برای این مورد.
شهردار تهران در پاسخ به سوال دیگری درباب موضوع بارگذاری های بزرگ در قالب جهاد مسکن و توجه به موضوع گسل ها در کمیسیون ماده ۵ اظهار داشت: کل گسل های تهران در پهنه طرح تفصیلی ثبت شده است؛ پس خارج از قواعد آن نمی توانیم الزام یا کاری انجام دهیم. اگر شائبه ای در این خصوص وجود داشته باشد که یک گسل چه شرایطی دارد مرکز تحقیقات راه و شهرسازی باید مجوزهای لازم را بدهد.
به گفته ی ایشان، اساسا همه اقدامات مبتنی بر شرایطی خواهد بود که شهر به سمت ایمنی جلو برود. هم اکنون نیز در موضوع «محله کن» ۵۰۰۰ پلاک که عمدتاً فرسوده و کوچک مقیاس بودند و به موضوع جان مردم و لطمه به آن مرتبط بود. پس در کمیسیون ماده ۵ برای یک معضل ارائه طریق کردیم و طرحی را در آنجا جایگزین کردیم که اقدام بسیار بزرگی شمرده می شود. اساسا مسیری که می رویم توجه به مصالح شهر و منافع مردم است. هم اکنون محله هایی همچون اسلام آباد، نفرآباد، کن، ونک، حصارک و شمیران نو در دست مطالعه هستند. چونکه محله ای همچون شمیران نو نیاز به نوسازی عمومی دارد که باید به نفع مردم و شهر این اقدام صورت گیرد.



1402/04/29
11:33:58
5.0 / 5
616
تگهای خبر: آموزش , ایمنی , خدمات , دستگاه
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۱
Fast Trip

فست تریپ

حمل فوری مسافر و کالا

fasttrip.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فست تریپ محفوظ است