شهردار تهران خبر داد

اجرای طرح ترافیك جدید از تابستان در تهران

اجرای طرح ترافیك جدید از تابستان در تهران به گزارش فست تریپ شهردار تهران اعلام نمود: طرح ترافیك جدید از تابستان سال آینده اجرا می شود.


به گزارش فست تریپ به نقل از ایسنا، پیروز حناچی در حاشیه مراسم اختتامیه همایش «تهران، ۴ دهه معماری و طرح های شهری» با حضور در جمع خبرنگاران با اشاره به این كه در مورد مطالبات شهرداری از دولت تلاش زیادی در حال انجام می باشد، اظهار داشت: خوشبختانه دولت هم در این مورد گاردِ بازی دارد. سازمان حسابرسی هم در دستگاه هایی كه مطالبات شهرداری از دولت بیشتر از همه مربوط به آن هاست مستقر شده است؛ بخشی از این مطالبات احصاء شده و نمی توانیم بگوییم كه در حوزه مطالبات و استفاده از ظرفیت فاینانس در توسعه حمل ونقل عمومی و آلودگی، حالت بن بست وجود دارد.
وی ادامه داد: درمورد این موضوعات فضای خوبی به وجود آمده است و ان شاءالله با كمك دولت از این مرحله عبور می نماییم.
حناچی اظهار داشت: طرح ترافیك را هم به شورای ترافیك می بریم و در آن جا مصوب می كنیم؛ در شورای ترافیك، نمایندگانی از وزارت كشور، پلیس راهور، شهرداری و سازمان حفاظت محیط زیست حضور دارند. ارزیابی تخصصی همكارانم درمورد طرح ترافیك هم اكنون این است كه در مقاطع كوتاه اثرگذار است، اما به شكل مستمر و در طولانی مدت بر روی آلودگی و ترافیك تاثیری ندارد.
حناچی تصریح كرد: در طرح ترافیك تجدیدنظر می شود و طرح جدید از تابستان سال آینده به اجرا درخواهدآمد.

شهرها را بدون تعیین منابع روشن به مدیران سپردیم
پیروز حناچی در اختتامیه همایش «تهران، چهار دهه معماری و طرح های شهری» نیز، به تجربه برنامه ریزی شهری در پایتخت اشاره نمود و اظهار داشت: در تهران بیشتر از پنج دهه برنامه ریزی را داریم؛ از طرح فرمانفرمائیان در سال ۱۳۴۷ كه چند دهه برای تهیه و اجرای آن وقت گذاشته شد، تا اقداماتی كه به تازگی انجام شده است.
حناچی اضافه كرد: علیرغم تمام تلاش ها، علیرغم تمام دوره های كه اراده ای نبود و علیرغم تمام دوره هایی كه اراده وجود داشت و در عمل مسیر دیگری طی شد، حالا فرصتی است تا هر آن چه را كه گذشته مورد بازنگری قرار دهیم. شاید یكی از علل نارضایتی این باشد كه فرایندها را به صورت كامل بررسی نكردیم و برای عوامل مخل و كمبود منابع، تمهیدات لازم را از پیش نیندیشیدیم.
شهردار تهران خاطرنشان كرد: از دهه ۵۰ و در مصوبات شورای عالی شهرسازی، تنها به موارد آب و جمعیت حساسیت نشان داده می شد و هیچ گاه شورای عالی شهرسازی و معماری فرصت ریز شدن روی نتایج برنامه ها را نداشت. یا بعنوان مثال هیچ گاه فرصت پیدا نكردیم تا بیاموزیم چگونه می توانیم طرف های مختلف پروژه ها را پای میز مذاكره بیاوریم؛ چون كه شاید سخت ترین بخش كار همین است.


طرح جدید برای پادگان ۰۷

وی اظهار داشت: همواره از مبحث انتقال پادگان ها صحبت می نماییم، اما ذینفعان دیگر این مورد هم برنامه های روشن دارند كه باید مورد توجه قرار بگیرد؛ زبان مذاكره با آنها بسته نیست و مهم این است كه یك استراتژی برد-برد تعریف شود تا چنین مذاكره ای به نتیجه برسد.
حناچی افزود: در دبیرخانه شورای عالی شهرسازی پادگان ۰۷ را به نتیجه رساندیم و برایش طرح جدیدی تعریف كردیم كه هم به تصویب نیروهای مسلح رسید، و هم به تصویب شورای عالی شهرسازی.
وی عنوان كرد: در حوزه معماری شهری هم هم دولت، هم بخش خصوصی و هم شهرداری ها نقش عمده ای دارند. مهم این است كه كیفیت را هدف و اصل قرار دهیم. در پروژه های ملی هم هر جایی كه كیفیت را هدف قرار دادیم، به كیفیت دست پیدا كردیم. درمورد نقش شهرداری ها هم نمی توانیم بگوییم كه به صورت مستمر، مسیر تعریف شده داشتیم؛ دوره هایی كه در آنها نخبگان جذب شدند، نتایج خوب بود و دوره هایی هم كه اساسا فكر كردن در آنها صورت مسأله نبود، طبیعتاً نتیجه خوبی را شاهد نبودیم.
شهردار تهران در ادامه سخنان خود خاطرنشان كرد: یكی دیگر از موضوعات مهم در حوزه طرح های شهری این است كه اگر این چند دهه را دقیق بررسی نماییم، می بینیم كه تنها در یك دهه به مقیاس كمتر از یك پانصدم توجه كردیم، و در باقی دهه ها كیفیت از مقیاس یك دوهزارم به بعد تعریف شد.
وی اظهار داشت: در سال های دفاع مقدس نمی شد انتظارات زیادی داشت، اما از اوایل دهه ۷۰ به بعد هم در شرایط عادی نبودیم؛ تاثیر مسایل اقتصادی بسیار زیاد بود، به خصوص وقتی دورانی آغاز شد كه در آن از مدار قانون خارج شدیم؛ زمانی كه تصمیم گرفتیم شهرها را بدون تعیین منابع روشن به مدیران بسپاریم و از آنها بخواهیم روی پای خود بایستند. با این تصمیم مسیری را شروع كردیم كه سرمایه ها را به سمت مسكن و ساختمان هدایت كرد، این امر تبعاتی هم به دنبال داشت؛ چنان چه اگر امروز می بینید در طرح های توسعه عمران شهری از سد جمعیتی عبور كرده ایم، به این خاطر است كه به فاكتورهای زیربنایی پای بند نبودیم.

شهردارانی داشته ایم كه قانون و ضوابط را دست وپاگیر می دانستند و التزامی به آن نداشتند

حناچی با اشاره به این كه یكی از موضوعات مورد بحث برای مدیران و متخصصین فاكتورهای نظری برای شیوه تهیه طرح ها بود، خاطرنشان كرد: زمان بسیاری طول كشید تا از این مباحث گذشتیم و نقطه مبدأ این مورد را هم باید شهر اراك قرار بدهیم. تصویب طرح شهر اراك در شورای راهبردی نخستین قدم بود؛ تهران هم از شهرهای پرچمدار بود.
شهردار تهران خاطرنشان كرد: حقیقت این است كه ما شهردارانی داشته ایم كه قانون و ضوابط را دست وپاگیر می دانستند و التزامی به آن نداشتند؛ طبیعتا در چنین شرایطی نمی بایست انتظار اقدامات و تحولات عجیب داشته باشیم.
وی افزود: نكته حائز اهمیت دیگر این است كه روحیات خیلی از ما، به علل مختلف، با نگاه صرفا نقادانه و محوریت نیمه خالی لیوان گره خورده است. برای خروج از این دور باطل نیازمند نگاه مثبت هستیم؛ ما نیازمند تجارب اجراشده و قابل ارزیابی هستیم.
حناچی خاطرنشان كرد: اوایل دهه ۷۰ در تهران تجربه كوچه مروی را داشتیم. امكان دارد كسانی كه در حوزه حفاظت كار می كنند، به طرح كوچه مروی نقد داشته بوده باشند، اما كوچه مروی تبدیل به پروژه ای شد كه الان به معیار پذیرش طرح ها از جانب مردم تبدیل گشته است.
وی افزود: ما به شدت نیازمند پروژه پایلوت مثبت هستیم. طرح، صرفا مرحله اول است و تمام كننده نیست. باید از اشتباه كردن نترسیم. تمام تلاشمان باید بر نبود اشتباه باشد اما مهم این است كه اگر اشتباهی رخ داد، دیگر تكرار نشود.
شهردار تهران در ادامه با اشاره به مبحث زیبایی شهری اظهار داشت: زیبا یعنی البرز؛ زیبا یعنی باغ های تهران؛ زیبا یعنی بازار تهران. زیبایی چیزی است كه خرد عمومی به آن واكنش نشان داده است. مگر در منطقه۲۲ دنبال زیبایی بودیم كه حالا در آن دنبال زیبایی هستیم؟ جایی باید در جست وجوی زیبایی باشیم كه برایش كاری كرده باشیم.
وی نقد درون گفتمانی جامعه حرفه ای را هم حایز اهمیت دانست و عنوان كرد: در جمع همكاران حرفه ای حضور داریم پس لازم است بگویم كه ما باید جامعه حرفه ای مان را هم نقد نماییم. پشت خیلی از پروژه های غلط، امضای یك مشاور حرفه ای نقش بسته است. مشكل ما در خیلی از پروژه ها كارفرما نبود، مشكل ما مشاورینی بود كه مسیر غلط را به كارفرما نشان می دادند. پروژه ای كه مسیر غلط را شروع كند، بطور قطع نتیجه غلط هم خواهد داشت. باید خودمان را نقد نماییم. نقش مسئولیت اجتماعی ما باید در نقد فعالیت اجتماعی مان مورد توجه قرار بگیرد.
برپایه گزارش شهرنوشت، حناچی در انتها سخنانش تصریح كرد: طرح سیمان ری دارد به جاهای خوبی می رسد. سیمان ری همان چیزی است كه تهران و كشور را با آن ساختیم، پس وقت آن است تا این اثر ماندگار را برای مردم تهران، مردم ری و مردم ایران حفظ نماییم.



1397/12/10
20:12:48
5.0 / 5
5794
تگهای خبر: آلودگی , پلیس راهور , ترافیك , دستگاه
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۲
Fast Trip

فست تریپ

حمل فوری مسافر و کالا

fasttrip.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فست تریپ محفوظ است