ترافیک پرحجم و سنگین صبحگاهی در بعضی از معابر و بزرگراه های پایتخت
فست تریپ: معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک پرحجم و سنگین در بعضی از معابر و بزرگراه های پایتخت آگاهی داد.
سرهنگ فیروز کشیر معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ در گفتگو با گزارشگر مهر با اشاره به وضعیت ترافیکی معابر و بزرگراه های شهر تهران اظهار داشت: هم اکنون مسیر غرب به شرق، بزرگراه حکیم از بلوار شقایق تا بزرگراه یادگار امام (ره)، بزرگراه شهید همت از بوستان پردیسان تا خیابان گاندی، بزرگراه آیت الله هاشمی رفسنجانی از سردار جنگل تا بلوار فرحزادی و خیابان آزادی پس از استاد معین تا بهبودی، بار ترافیک پرحجم و سنگین است. سرهنگ کشیر در ادامه اضافه کرد: مسیر شرق به غرب بزرگراه صدر از بلوار کاوه تا پس از شریعتی، بزرگراه زین الدین از شمس آباد تا خیابان پاسداران،، بزرگراه شهید سلیمانی از استاد حسن بنا تا پل سید خندان و بزرگراه شهید بابایی از نوبهار تا بزرگراه امام علی (ع)، بار ترافیک پرحجم و سنگینی را به خود مختص کرده است. معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک اظهار داشت: مسیر جنوب به شمال بزرگراه سعیدی از میدان فتح تا خیابان دامپزشکی و بزرگراه نواب صفوی از پل ۹ دی تا تونل توحید نیز شاهد بار ترافیک پرحجم و سنگین هستیم.
به طور خلاصه معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک عنوان کرد: مسیر جنوب به شمال بزرگراه سعیدی از میدان فتح تا خیابان دامپزشکی و بزرگراه نواب صفوی از پل ۹ دی تا تونل توحید هم شاهد بار ترافیک پرحجم و سنگین هستیم.
منبع: ifasttrip.com
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب