انتقال قطعی سند مجموعه هزار و یك شهر به نام شهرداری تهران

انتقال قطعی سند مجموعه هزار و یك شهر به نام شهرداری تهران به گزارش فست تریپ رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران طی تذکراتی به شهرداری تهران از طولانی شدن اجرای تصمیمات اتخاذ شده در حوزه شهرسازی و معماری و عدم همکاری شورایعالی شهرسازی و معماری با مدیریت شهری تهران در بعضی موارد انتقاد نمود.


به گزارش فست تریپ به نقل از ایسنا، محمد سالاری در دویست و پنجاه و چهارمین جلسه شورای شهر تهران از انتقال قطعی سند هزار و یک شهر به نام شهرداری تهران اطلاع داد و برای پیگیری های انجام شده و از اینکه حقوق شهرداری احیاء شده است از شهرداری تهران تشکر کرد.
وی ادامه داد: ما در کمیسیون شهرسازی و معماری تلاش کردیم مبتنی بر رویکرد همکارانه و همراهانه در کنار معاونت شهرسازی و ادارات کل مربوطه باشیم، اما متاسفانه ظرفیت سازی سازمانی متناسب با مجموعه مأموریت هایی که بر عهده دارد، در این معاونت به وجود نیامده است، تا جایی که هنوز آنها ذی حساب ندارند و نمی توانند خودشان انعقاد قرارداد داشته باشند، این در شرایطی است که مقرر است در این دوره مدیریت شهری طرح های موضعی و موضوعی که از تکالیف مهم طرح تفصیلی هستند، اجرایی و برای آنها قرارداد نوشته شود که در این خصوص معاونت ناچار است برای این کار از سازمان ها و شرکتهای دیگر استفاده نماید.

وی با انتقاد از اجرایی نشدن برخی موضوعات که پیگیری های زیادی برای آنها انجام شده، اظهار داشت: شهرداری تهران در مبحث تعیین تکلیف «خط آسمان»، خواهان فرصت یکماهه برای بردن این مورد به کمیسیون ماده ۵ و تصویب آن شد، اما حالا چندین ماه از آن زمان گذشته و خط آسمان به سرانجام نرسیده است، هرچند بنده قبول دارم که در این زمان شخص معاون شهرسازی و معماری شهردار تهران همه ظرفیت خویش را بکار گرفته است، اما متاسفانه در اجرایی کردن طرح های شهری مربوطه موفق عمل نکرده است و ما تقاضا داریم هرچه سریع تر این مورد به کمیسیون ماده ۵ برود و تصویب شود.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران در ادامه تذکرات خود از عدم محاسبه و اعلام عوارض به صورت سیستمی انتقاد و محاسبه عوارض گواهی ها و پروانه های ساختمانی به صورت دستی را عامل ایجاد رانت و فساد اعلام نمود. شورای شهر تهران، شهرداری را ملزم به اصلاح فرآیند طولانی صدور پروانه و گواهی های ساختمانی کرده است، اما چندین ماه از این مصوبه گذشته و هنوز علیرغم اقداماتی که انجام شده، این مشکلات پابرجا می باشد.

وی ضمن اشاره به وجود مجموعه قابل توجهی از طرح های موضعی و پروژه هایی که منجر به ارتقاء کیفیت زندگی می شود، اظهار داشت: متاسفانه اداره کل طرح های شهری معاونت شهرسازی و معماری ظرفیت جمع آوری این طرح ها و پروژه ها را ندارد، حتی طرح تفصیلی "کن" که ۶ ماه پیش نهایی و جلسات بسیاری برای آن تشکیل شده است را نمی توانند به سرانجام برسانند و به کمیسیون ماده ۵ برای تصویب ببرند.

وی تصریح کرد: انتظار این بود شورایعالی شهرسازی و معماری و دبیرخانه آن در این دوره همکاری لازم با مدیریت شهری را داشته باشند، اما متاسفانه این رویکرد در ماه های اخیر ساری و جاری نیست، بعنوان مثال، مدیریت شهری بعد از انجام بررسی دقیق بافت فرسوده شهر تهران ۱۱۶۸ هکتار را به این بافت اضافه کرد اما علیرغم اینکه این مورد در کمیسیون ماده ۵ تصویب شده است، دبیرخانه شورایعالی شهرسازی و معماری اعلام نموده که مبحث باید در جلسه شورایعالی مطرح شود، این رویکرد توجیهی جز تمرکزگرایی و به رخ کشیدن اقتدار ندارد و این نگاه برازنده شورایعالی شهرسازی و معماری کشور نیست.

وی افزود: با عنایت به این که بیشترین مراجعات مردم در شهرداری تهران به حوزه شهرسازی و معماری مربوط می شود بنابراین حل مشکلات این حوزه در اولویت مطالبات مردم از شهرداری تهران قرار دارد.





منبع:

1399/09/18
17:43:50
5.0 / 5
2877
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۴
Fast Trip

فست تریپ

حمل فوری مسافر و کالا

fasttrip.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فست تریپ محفوظ است