زمان ثبت نام حج تمتع مشخص شد

زمان ثبت نام حج تمتع مشخص شد به گزارش فست تریپ، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت از آغاز پیش ثبت نامهای حج ۱۴۰۵ از اواسط مهر اطلاع داد و از مسؤلان سازمان حج خواست تا ما به التفاوت هزینه زائرین خوزستانی سالجاری به سبب شرایط جنگی پرداخت گردد.



به گزارش فست تریپ به نقل از خبر آنلاین، حجت الاسلام سیدعبدالفتاح نواب در نشست شورای برنامه ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت ضمن اشاره به شروع پیش ثبت نامهای حج از اواسط مهر از مسؤلان حوزه حج و زیارت خواست تا در مورد هزینه حج آینده و مبلغی که مقرر است زائرین برای پیش ثبت نام واریز نمایند و همینطور هزینه کاروان های زوجی اطلاع رسانی به زائرین صورت گیرد.
ایرنا در خبری نوشت: وی همین طور خواهان اعلام هزینه نهائی حج ۱۴۰۴ همچون حج های گذشته شد و مقرر گردید ما به التفاوت هزینه به زائرین خوزستانی که به علت شرایط جنگی؛ به شکل زمینی از سرزمین وحی به کشور بازگشتند، پرداخت گردد و در مورد دیگر زائرین نیز بعد از نهائی شدن هزینه حج قبل اطلاع رسانی صورت گیرد.
علیرضا بیات رییس سازمان حج و زیارت اظهار داشت: وظیفه سازمان حج خدمتگزاری به حجاج و دفاع از حقوق زائرین است و به طرف های کشور میزبان اعلام گردد که جمهوری اسلامی ایران با قوت در حج آینده حضور خواهد داشت.
خسارت چمدان های گمشده زائرین پرداخت می شود
حمیدرضا محمدی معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان حج در رابطه با تعیین تکلیف چمدان های گم شده در حج اظهار داشت: با هماهنگی صورت گرفته با بیمه از امروز پرداخت خسارت به زائرانی که چمدان هایشان در حج گذشته گم شده و یا خسارت دیده، شروع می شود. این پرداخت بر مبنای فهرستی که سازمان حج اعلام خواهدنمود به ۴۹۳ مورد اعلام مفقودی و نزدیک به ۳۰۰ مورد اعلام شکستگی و لطمه دیدگی چمدان پرداخت می شود.
وی با بیان اینکه با وجود پیگیری های انجام شده از راه مدیران استانها و کاروان ها همچنان ۲۰ چمدان در سازمان حج وجود دارد که صاحبانش شناسایی نشده اند، عنوان کرد: در این مرحله بر مبنای اظهار زائرین خسارت پرداختی تا سقف ۲۵ میلیون تومان خواهد بود.
اجاره هتل برای حج واجب با مجوزهای پروازی انجام می شود
اکبر رضایی معاون امور حج و عمره سازمان حج ضمن اشاره به آماده شدن فرم های پیش ثبت نام حج پیش رو عنوان کرد: امور مربوط به تهیه جدول های پروازی رفت و بازگشت حج ۱۴۰۵ زودتر از سالهای قبل آماده شده و از راه شرکت هواپیمایی ایران ایر برای گرفتن مجوز اسلت های پروازی (زمانی که به خلبان هواپیما برای برخاستن یا فرود در فرودگاه اجازه داده می شود) اقدام می شود و بدین ترتیب برای اولین بار طبق مجوزهای پروازی اجاره هتل ها صورت خواهد گرفت.
اعزام کاروان ها به عتبات به سه پرواز در روز خواهد رسید
مرتضی آقایی معاون عتبات سازمان حج و زیارت اعلام نمود: با پیگیری های انجام شده هم اکنون روزانه با یک پرواز اعزام کاروان ها به عتبات شروع شده است که در ایام آینده به سه پرواز در روز افزایش خواهد یافت. این پروازها از ایستگاههای تهران، مشهد، اصفهان، تبریز، شیراز، یزد و کرمان انجام و بسته های متنوع سفر در سامانه عتبات برای انتخاب و رزور اطلاع رسانی خواهد شد.
بطور خلاصه اجاره هتل برای حج واجب با مجوزهای پروازی صورت می گیرد اکبر رضایی معاون امور حج و عمره سازمان حج ضمن اشاره به آماده شدن فرم های پیش نام نویسی حج پیش رو اظهار داشت: امور مربوط به تهیه جدول های پروازی رفت و برگشت حج ۱۴۰۵ زودتر از سالهای گذشته آماده شده و از راه شرکت هواپیمایی ایران ایر برای گرفتن مجوز اسلت های پروازی (زمانی که به خلبان هواپیما برای برخاستن یا فرود در فرودگاه اجازه داده می شود) اقدام می شود و بدین ترتیب برای نخستین بار طبق مجوزهای پروازی اجاره هتل ها صورت خواهد گرفت. اعزام کاروان ها به عتبات به سه پرواز در روز خواهد رسید مرتضی آقایی معاون عتبات سازمان حج و زیارت اعلام نمود: با پیگیری های انجام شده حالا روزانه با یک پرواز اعزام کاروان ها به عتبات آغاز شده است که در روزهای آینده به سه پرواز در روز افزایش خواهد یافت.

منبع:

1404/07/05
11:51:31
5.0 / 5
77
تگهای خبر: سفر , شركت , فرودگاه , هواپیما
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۲
Fast Trip
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

فست تریپ: سفر آسان، اطلاعات به روز ، در کوتاه ترین زمان ممکن، به مقصد خود برسید و از سفر خود لذت ببرید

fasttrip.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فست تریپ محفوظ است