رئیس شورای عالی استان ها:

هنوز نتوانستیم در تفویض اختیار به شوراها گام کاملی برداریم

هنوز نتوانستیم در تفویض اختیار به شوراها گام کاملی برداریم به گزارش فست تریپ، رئیس شورایعالی استان ها اظهار داشت: هرچند قدم های مثبتی در مورد نقش آفرینی شوراها برداشته شده است اما هنوز موفق نشدیم در جهت تفویض اختیارات به نمایندگان گام کامل تری برداریم.


به گزارش فست تریپ به نقل از ایسنا، همایش بانوان، مدیریت محلی و وفاق ملی بمناسبت ولادت حضرت معصومه و روز دختر امروز (سه شنبه) در تالار شیخ صدوق حرم عبدالعظیم حسنی برگزار شد.
موسی الرضا حاجی بگلو در این همایش با تبریک ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر و اشاره به روز ملی شوراها اظهار نمود: از زمان تاسیس شوراها مبنا بر این بود که مردم در تصمیم گیری ها بیشتر نقش آفرینی کنند و شهرها و روستاها را اداره کنند و هر چند قدم های مثبتی در این خصوص برداشته شده است؛ اما هنوز موفق نشدیم در جهت تفویض اختیارات به نمایندگان گام کامل تری برداریم.
وی افزود: پارلمان ملی و محلی هیچ فرقی با مجلس شورای اسلامی ندارد. باید برای پارلمان محلی بر مبنای سخنان امام و رهبری و شهید بهشتی گام برداریم؛ جامعه شورایی در چند سال آینده نقش اصلی خودش را ایفا خواهد نمود.
رئیس شورایعالی استان ها افزود: هدف اصلی خدمت به مردم است و در کنار دولت و مجلس یک امید آفرینی درحال شکل دهی است. برخی مدیران نمی خواهند بپذیرند منیت نباید وجود داشته باشد و کسی خودش را برتر بداند و اگر این گونه باشد در خدمت به مردم موفق نخواهیم بود. پروژه هایی که دولت ها افتتاح می کنند، نتیجه عملکرد همین شوراهاست. در بعضی مواقع سرعت ما از پروژه های دولتی بیشتر است و وظیفه داریم به دولت کمک نماییم و وفاق را شکل دهیم چون که هدف اصلی را خدمت به مردم بگذاریم.
وی با بیان اینکه دوره ششم بی نظیرترین دوره شوراهاست، اظهار داشت: وقتی عضو شورای روستا بدون چشم داشت درحال خدمت به مردم است یعنی ما در کنار دولت و مجلس برای خدمت به مردم آماده هستیم. نگاه کم لطفی به شوراها باید تغییر کند؛ از آقای قالیباف ریاست مجلس شورای اسلامی که یک تنه در پشتیبانی از مدیریت محلی و شوراها سنگ تمام گذاشتند، تشکر می کنم. اتفاقات مثبت کنونی در شوراها و شورایعالی استان ها به خاطر حمایت شخص آقای قالیباف است.
حاجی بگلو افزود: ما اقدامات بزرگی همچون اصلاح قانون شوراها در مجلس انجام دادیم و گامهای بزرگی برداشته شده و این مسیر ادامه خواهد یافت. از دولت هم باید تشکر کنیم؛ برای توسعه، پیشرفت و رفاه کشور چندین مبحث در دولت داشتیم و نخستین مبحث آن حق الجلسه اعضای شوراهای شهر و روستا بود. اگر قرار باشد گامهای بزرگی برداریم باید اتحاد و وحدت میان شوراهای شهر و روستا را بیشتر نماییم و از اختلافات پرهیز نماییم. اگر فضای مثبت و حمایت ها نبود، در مجلس و دولت موفق نبودیم.
وی ضمن اشاره به اقدامات بعدی شورایعالی استان ها اظهار داشت: در گام بعدی حق الجلسه شورای روستاها باید پرداخت گردد و هر مدیری در این خصوص اقدام نکند، آنرا به مراجع قضایی معرفی می نماییم. من تا وقتی که در این جایگاه هستم حق بیمه اعضای شوراها را هم پیگیری می کنم. در آینده در مورد سهم اعتبار روستاها با عنایت به قانون درآمدهای پایدار در آینده اقدام خواهیم کرد و نظارت بر حساب های سازمان شهرداری ها و دهیاری ها از محل درآمد ارزش افزوده برای عدالت اجتماعی در روستاها را در دستور کار خواهیم داشت.
رئیس شورایعالی استان ها در انتها اظهار داشت: شورایعالی استان ها محکم پای کار خواهد بود؛ گلایه از برخی مدیران زیاد است، اما آنها را کنار می گذاریم و برای خدمت به مردم با وحدت و وفاق گام برمی داریم.




1404/02/10
09:42:21
5.0 / 5
23
تگهای خبر: شهرداری
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۴
Fast Trip
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

فست تریپ: سفر آسان، اطلاعات به روز ، در کوتاه ترین زمان ممکن، به مقصد خود برسید و از سفر خود لذت ببرید

fasttrip.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فست تریپ محفوظ است