سخنگوی شهرداری تهران اعلام كرد
قطار ملی روی ریل مترو
فست تریپ: سخنگوی شهرداری تهران از اتمام فاز اول کمربند سبز تهران در روز چهارشنبه آینده همزمان با روز درختکاری آگاهی داد.
به گزارش فست تریپ به نقل از ایسنا، مطهر محمدخانی در نشست خبری ظهر امروز خود با اشاره به اینکه در هفته های اخیر بخشی از کلان پروژه های شهرداری تهران شامل بسته حمل و نقل برقی به بهره برداری رسید، اظهار داشت: بزودی شاهد خواهیم بود که قطار ملی در خطوط مترو کار خویش را آغاز می کند.
وی با اشاره به اینکه مسیر ۴۷ کیلومتری سرزندگی هم به شهروندان تقدیم شد که یک شبکه جذاب بدون مزاحمت خودرو، برای پیاده روی، دوچرخه سواری و استفاده از اسکوتر برقی خواهد بود، اظهار نمود: این مسیر ۴۷ کیلومتری از چهار بوستان فدک، پردیسان، ۱۳ هکتاری و نهج البلاغه عبور کرده و بر مبنای برنامه ریزی های صورت گرفته به برج میلاد، بوستان گفتگو و خوابگاه های دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه تهران خواهد رسید.
سخنگوی شهرداری تهران با اشاره به اینکه روز چهارشنبه همزمان با روز درختکاری فاز اول کمربند سبز تهران به پایان خواهد رسید، اظهار داشت: قرار بود ۵۰ هزار هکتار فضای سبز پیرامون شهر اجرا شود که از دهه ۷۰ این طرح شروع شده و تابحال ادامه یافته است.
محمدخانی در مورد چرایی اختلال در خطوط مترو در ایام گذشته با اشاره به اینکه مساله مترو مساله پیچیده ای است و از آغاز دوره روی این مورد تاکید کردیم، اضافه کرد: اقدامات بسیار خوبی همچون اورهال قطارها صورت گرفته و حتی واگن های دی سی پلاس به ناوگان بازگشته است. این در حالی بود که در مدیریت قبل می گفتند که این قطارها قابلیت استفاده ندارند؛ اما با قابلیت های جدید به مسیر بازگشت و دقت داشته باشید که مترو به ۳۰۰۰ واگن نیاز دارد که امروز تنها ۱۵۰۰ واگن داریم و در شروع دوره تعداد واگن ها ۱۱۰۰ مورد بود. ما تاکنون توانستیم ۴۰۰ واگن اضافه کنیم؛ اما با این شرایط، تراکم جمعیت در قطارها و ایستگاه ها بیشتر می شود که شرمندگی ما را به دنبال دارد و تمام تلاش ما بر اینست که از همه مسیرهای ممکن تأمین واگن ها را دنبال کنند.
وی با تاکید بر این که واگن های چینی را هم از چین دریافت خواهیم کرد و امیدواریم با همکاری دولت و پیگیری های وزارت خارجه برای تکمیل پیش پرداخت، نخستین رام ها را وارد خطوط نماییم، اظهار داشت: ما در ارتباطی تنگاتنگ با دولت بودیم و رئیس جمهور در این حوزه دستورات لازم را داده و امیدواریم تا آخر سال، شهردار و یا معاون حمل و نقل و ترافیک در مورد تسریع این روند اخبار خوبی را به مردم بدهند.
سخنگوی شهرداری تهران در مورد چرایی تاخیر در افتتاح ایستگاههای مترو با اشاره به اینکه بخشی از تأخیرها با عنایت به اولویت بندی بودجه و شرایط کارگاه ها انجام شده است، اظهار داشت: در بعضی موارد معارضینی وجود دارد و گاهی موضوعات اولویت دارتری وجود دارد؛ اما امید است که در بهار سال آینده هر چهار ایستگاه وعده داده شده افتتاح شود.
محمدخانی در مورد تست دو رام تراموا در تهران با اشاره به اینکه از این دو رام قطار در طول مدت ۲ ماه اخیر تقریبا هر شب تست های مختلفی همچون سرعت، سیستم ترمز، راهبر هوشمند و سیستم سیگنالینگ و.... انجام شد که همه تست ها با موفقیت همراه بود، اضافه کرد: از سال آینده قرارداد ۶۰ رام تراموا اجرایی و ترامواها از سال آینده وارد تهران خواهد شد اما بنا داریم از تراموای چهار کابین استفاده نماییم که ظرفیت آن ۳۵۰ نفر است که متناسب با زمان بندی ورود تراموا باید ایستگاه ها هم بازطراحی شوند؛ البته مباحث کارشناسی و موارد قانونی آنرا هم از مسیر شورای شهر دنبال خواهیم کرد.
وی با اشاره به اینکه امکان بهره مندی توان یابان از اتوبوس های برقی پیش شرط خرید ما بود، در مورد سر انجام انتقادات سازمان استاندارد در مورد آسانسورهای مترو، اظهار داشت: امیدواریم سازمان استاندارد، آئین نامه های قدیمی را اصلاح و متناسب با طراحی ایستگاههای مترو، مساله را حل کند؛ اما باید بگویم که فاصله مکانی ایستگاه ها با صف انتظار برای دریافت بلیت با ۱۱.۵ متر مورد تأیید سازمان استاندارد متفاوت می باشد و امکان تغییر هم نیست، چونکه ساخت ایستگاههای مترو در دنیا هم به این شیوه صورت می گیرد.
محمدخانی در مورد عدم فضاسازی شهر برای ورود به ماه مبارک رمضان با تکیه بر این که گزارش اجرای مجموعه برنامه های فرهنگی و اجتماعی در ماه مبارک رمضان توسط معاون اجتماعی شهرداری عرضه خواهد شد؛ اما در مجموع برنامه های مفصلی در سطح شهر برای ماه رمضان و نوروز پیشبینی شده است، اظهار داشت: در تبلیغات محیطی شهر هم سازمان زیباسازی اقدامات مهم و بزرگی در مورد سازه های حجمی و تبلیغات محیطی انجام داده که به تدریج نصب و اجرا انجام می شود؛ اما در مورد نورپردازی در شب متناسب با ماه مبارک رمضان مطالباتی وجود دارد که باید بگویم که متناسب با شرایط کشور در مورد برق، تلاش کردیم همکاری لازم را داشته باشیم؛ بنابراین به آسانی نمی توان از المان های نوری بزرگ بهره برد.
سخنگوی شهرداری تهران در مورد ایجاد تصفیه خانه برای آبیاری درختان با تاکید بر این که ساخت تصفیه خانه ها جزو تکالیف شهرداری تهران نیست؛ اما همکاری خوبی با وزارت نیرو و آبفا داریم، اضافه کرد: در این دوره مدیریت شهری تصفیه خانه های گوناگونی به شبکه افزوده شد که بر همین مبنا مبحث بحران آبیاری که در قسمت غربی بوستان جنگلی چیتگر داشتیم به صورت کامل حل کردیم و تا آخر اسفند مشکل کمبود آب در بوستان چیتگر را نخواهیم داشت و با اتصال شبکه پساب و آب های تصفیه شده مشکلی برای آبیاری در بوستان چیتگر نداریم.
وی در مورد تلاش شهرداری تهران به جایگزینی درختان آفت زده و خشکیده با تکیه بر این که مجوزهای موردنیاز برای جایگزینی درختان بیمار در خیابان ولیعصر (عج) دریافت شده و مسیرهای قانونی آن طی شده و گریزی جز جایگزینی درختان آفت زده و خشک شده نداریم، اظهار نمود: در مورد پارک سرخه حصار و چیتگر هم بدون هماهنگی با منابع طبیعی کاری انجام نمی دهیم. در دوسال گذشته در سرخه حصار و چیتگر سعی شده که جایگزینی درختان را در آنجا داشته باشیم. در انتها این هفته و در هفته آینده نهضت کاشت درخت در قسمت غربی پارک چیتگر را با کاشت ۲۰ هزار نهال با مشارکت فعالان محیط زیست و اقشار دیگر را خواهیم داشت.
سخنگوی شهرداری تهران در مورد وضعیت ساماندهی دستفروشان در پایتخت، اظهار داشت: اولویت مدیریت شهری در شرایط خاص اقتصادی کشور و اهمیت تولید با محور خرده فروشی ها، ساماندهی دست فروشان است. در سه سال گذشته بیشتر از این که با دست فروشان برخورد و یا آنها را جمع آوری نماییم، شرایط را با رویکرد مسالمت آمیز بسمت ساماندهی برده ایم و در این راستا بازارچه هایی را در اختیار آنها قرار دادیم و امیدواریم با بازارچه های محیطی و فصلی، دست فروشان را در جایگاهی منظم و پاسخگو ساماندهی نماییم.
به گزارش فست تریپ به نقل از ایسنا، در این جلسه از خبرنگاران واحد مرکزی خبر، ایرنا و همشهری به پاس تلاش هایشان تقدیر به عمل آمد.
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب